BIKARBONAT FÖR DET MESTA

inlagt 20131218       inlagt i ”Konsument-Biblioteket” Livsmedel och Tillsatser

VÅRT ENGAGEMANG

FÖR BIKARBONAT

DEBATTEN OM BIKARBONAT tar fart på många Facebooksidor! Vi ska samla upp den här på ”Konsumentsamverkan ” https://www.facebook.com/groups/194319576738/ och börjar med att kopiera in viktiga debattinlägg från annan FB-sida.

Att vi som konsumentorganisation har tagit upp detta är för att lyfta fram alternativ för en bättre hälsa i jämförelse med den enorma läkemedelsindustrin som ger oss massor av läkemedel och vacciner med gott om riskabla ämnen och biverkningar, något som ingen betvivlar.

Har sällan hittat ett så genialt och beprövat ämne som till en så ringa kostnad gett många människor ett bättre liv. Själv har jag sluppit sura uppstötningar och flux, som jag en natt höll på att kvävas av. Fått klara förbättringar av både pH i blod och urin och inte haft några flera giktanfall heller. Nästa ”trend” i kostdebatten kommer nog att bli syra-basbalansen.

Vi varken säljer bikarbonat eller har ett öres bidrag från någon, mer än av våra stödjande medlemmar som tycker vi ska tillsammans göra vårt bästa i kampen mot industriella krafter och inte minst läkemedelsindustrin som grovt lurar oss med sina farliga preparat och vacciner. Hade vi varit flera 100 000 medlemmar så skulle vi nog göra de tester som ingen ännu gjort på just bikarbonat.

Här jagar vi, ett antal skrämda konsumenter, rester av aluminium mera på rykten än verklig kunskap och skräms av kanske ogrundade (obevisade) påståenden och avstår från en så minimal risk men tar betydligt större risker på annat håll. Vi kanske t o m äter några strömmingar ibland och hur många är det inte som fortfarande äter margarin?

Det är naturligtvis ingen av de som debatterar här och nu som röker eller tar ett järn ibland? Självklart har ingen några aluminiumkastruller längre? Men ack så lätt vi tar åt oss ibland av vad vi hör och som är så ”roligt” att sprida på FB för att visa vad vi kan.

Vi kommer nu att ”tigga” medel av ”rädda” konsumenter eller konsumenter som vill veta sanningen och bekosta tester för att ta reda på om och hur mycket föroreningar som ev kan finnas. Börja med att skicka din slant till Konsument-Forum plusgiro 35 03 71-1 och märk ”bikarbonat”. Eller gå med som medlem, se mera på vår blogg i dokumentet om bikarbonat som ligger här. Följ den fortsatta debatten i Facebooksidan ”Konsumentsamverkan” där vi samlar upp det viktigaste från alla FB-sidor där denna debatt förs.

För tänk om vi kan komma fram till ”sanningen” och kunna använda, utan risk och oro, ett ämne som industrin bävar för ur konkurrenssynvinkel, för en ringa slant och tjäna både ekonomiskt och hälsomässigt! Vem tar upp våra intressen om inte vi själva som konsumenter?

____________________________________________________________________

Är du inte medlem ännu?

http://bengtingerstam.wordpress.com/2013/03/21/de-forsta-1000-nya-medlemmarn-far-en-present/

___________________________________________________________________

Länk till bloggen: https://bengtingerstam.wordpress.com/

för mer info i Facebook på dessa sidor:

KONSUMENT-FORUM

KONSUmindre     Konsumentsamverkan

 

KONSUMENT-FORUM


Box 88, 577 22 HULTSFRED

Tel 0495-413 15, 070-604 77 25
E-post: konsument-forum@konsumentsamverkan.se
Hemsida: http://www.konsumentsamverkan.se
Org.r: 833200-5803 Plusgirokonto: 35 03 71-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: