RÄDDA KONSUMENTSAMVERKAN den 25 maj

Vi har just nu lagt ut som evenemang på FACEBOOK ”RÄDDA KONSUMENTSAMVERKAN” och lagt det till den 25 maj. 25:e därför att då får alla sin lön och en extra 100-lapp får säkert plats?

  1. Kopiera texten inkl länken och skicka ut via e-post till dina e-post vänner.
  2. Kopiera önskad text inkl länkadressen från vår FACEBOOK sida och klistra in den på din FB-sida där du skriver och tryck på  DELA.
  3. Under helgen kan du hitta fler dokument i Bengts blogg, som kan användas för att informera eller motivera varför man ska använda en 100-lapp just nu den 25:e till den operationen via KONSUMENT-FORUM.

Varför just nu och till den 25:-e?

Jo som du kan läsa på hemsida ”Rädda Konsumentsamverkan” http://www.konsumentsamverkan.se/radda/kommentar.htm

har KONSUMENTVERKET gjort allt för att eliminera oss och ge allt stöd till en annan organisation, som bygger på ett antal organisationer, som LO, ABF, PRO, Handikappförbunden, Konsumentvägledarföreningen, Vi Konsumenter (samma namn som KONSUMENT-FORUMs tidning!) Redan förr-förra regeringen gjorde vad dom kunde för att skapa en monopolliknande situation med ”EN stark kosnumentrörelse”, bl a genom att föra över Råd & Rön från KOV till denna organisation, som då hette Sveriges Konsumenråd, men sedan bytte namn för att ställa till förvirring med Sveriges Konsumenter (utan Samverkan!).

Alliansregeringen ställde sedan till det just genom att överlåta till KOV att sköta om ”sina konkurrenter – organisationerna” och Alliansen har inte lyckats korrigera detta misstag, vi väntar fortfarande på en lösning, men den kanske inte blir klar till den 25/5 och under tiden gör vi denna ”aktion” för att kunna stödja Sveriges Konsumenter i Samverkan.

DÄRFÖR är det viktigt att göra denna aktion den 25/5  för att kunna gå in och undanröja skatteverkets hot mot SKIS. Vi (Sveriges Konsumenter i Samverkan) ska väl inte behöva ”snubbla” för runt 150 000 kronor! (Efter 4 års byråkratisk misshandel av KOV, för i början ett oviktigt intyg om registrering hos skatteverket som arbetsgivare, som ”tydligen” kom bort på vägen därifrån till KOV!)

Med den moderna tekniken kan sådana här snabba aktioner klaras av, maila och skriv på FB omgående, så hinner minst 1000 nya medlemmar, för 100:-  bara,  (motsvarande 2 kg smör!) komma med och somliga andra kan ju spä på med gåvor eller lån. Skulle vi få klart med regeringen i dagarna så är det ju inte fel att ha fått 1000 nya medlemmar och ännu större resurser att jobba med.

TÄNK Vilken liten uppoffring det krävs för att ha kvar en fristående konsumentorganisation

Och om Kampanj-orienterad verksamhet i KONSUMENTAKTIONEN

Läs Mer om Operation 100-lappen

Du sätter in 100:- eller mer på KONSUMENT-FORUMs Plusgirokonto: 35 03 71-1

Märk talongen  med namnet på kampanjen, eller för större belopp ”gåva” och du blir automatiskt stödmedlem ”allmänt”!

Glöm inte ange e-postadress.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: